EETCAFE IBIS ETHIOPISCH RESTAURANT

EETCAFE IBIS ETHIOPISCH RESTAURANT De enige echte Afrikaan aan de Amstel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 231 beoordelingen
4 jun 2020 om 20:33 Lekker! Bezorging op tijd.
23 mei 2020 om 21:45 Heerlijk!
19 mei 2020 om 13:31 Amazing food, quantity is very nice too :)
18 mei 2020 om 8:52 Het was heerlijk!
9 mei 2020 om 19:45 Heerlijk eten zoals ik van ze gewend ben in het restaurant!
7 mei 2020 om 8:18 Helemaal top en heerlijk!
6 mei 2020 om 14:52 Very good food, quantity is way enough (if you get the option with 9 different things, it is enough for 2). Very happy overall, will definitely order again :)
23 apr 2020 om 20:49 It was great good. Thanks a lot.
20 apr 2020 om 8:44 Altijd HEERLIJK! Zo blij dat ik hier kan bestellen. Porties zijn goed gevuld mijn kids zijn er ook gek op. Dankjewel!
17 apr 2020 om 8:55 Bestelling s middags gedaan, dus het kwam netjes op tijd. De special smaakte zoals altijd ontzettend heerlijk, voor 2p genoeg. Jammer dat we nu niet op het terras kunnen genieten. Extra pannenkoek was een leuke verassing :)! Gaan we zeker vaker afhalen :)
26 feb 2020 om 7:32 Special is erg lekker,goede afwisseling (als je ook van bijv. Indonesische rijsttafel houdt) Zo snel bezorgd (en proefde ook) dat t niet allemaal vers was. Met sommige (curry) gerechten die lang duren is t te begrijpen, maar jammer bij groenten, kip/ei...
8 feb 2020 om 0:28 Geweldig gegeten! Dit is niet alleen een gerecht, dit is een ervaring. Ik kan niet genoeg krijgrn van de Ibis Vegetarisch en de extra enjerra. Ik kan er 2 dagen van eten en elke keer geniet ik er meer van. Ik ga snel weer bestellen!