EETCAFE IBIS ETHIOPISCH RESTAURANT

EETCAFE IBIS ETHIOPISCH RESTAURANT De enige echte Afrikaan aan de Amstel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 215 beoordelingen
8 feb 2020 om 0:28 Geweldig gegeten! Dit is niet alleen een gerecht, dit is een ervaring. Ik kan niet genoeg krijgrn van de Ibis Vegetarisch en de extra enjerra. Ik kan er 2 dagen van eten en elke keer geniet ik er meer van. Ik ga snel weer bestellen!
30 jan 2020 om 23:02 Het eten is verrukkelijk en met zoveel liefde klaargemaakt, dat proef je intens. De eigenaren zijn enorm vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om een heerlijke maaltijd voor je samen te stellen. Geweldige smaak, grote porties en enorm goede service!
17 jan 2020 om 21:57 lekker en veel
14 jan 2020 om 20:42 Heerlijk, enorme portie (ik had de ibis special incl 3 pannenkoeken), snel bezorgd
14 jan 2020 om 10:42 Lekker eten zoals altijd bij Ibis, maar het zou om 17.55 bezorgd worden en dat werd 18.15.
29 dec 2019 om 20:30 Weer heerlijk gegeten!
21 dec 2019 om 19:55 Heel lekker en grote portie. Alles was netjes verpakt. Geen lekkage. Zeker voor herhaling vatbaar
16 dec 2019 om 17:02 prima op tijd ik had extra pittig gevraagd maar kreeg helaas alleen )wat extra kruiden apart ( berbere geloof ik) dat was wel jammer
14 dec 2019 om 23:24 Grote porties, smaak ok.
26 nov 2019 om 11:20 Heerlijk eten! Veel variatie. Erg grote portie (veel meer dan in het restaurant)
24 nov 2019 om 21:28 Heerlijk eten
24 nov 2019 om 20:45 Heerlijk en veel! :)